Jeg kalder mig Fru L, er 28 år og gift med L på 5. år. Vi bor sammen i vores lille lejlighed på Ama’r. Jeg er et håbløst legebarn og forelsket i verden. Uddannet pædagog, ansat i en vuggestue og jeg er vild med det! Jeg drømmer om at gøre min mand til babydaddy. At blive gravid – med alt hvad det indebærer. At mærke mit barn i maven. Og at føde mit eget barn…….

Det her er min fortælling. Den har været, og er, lang og hård, den indebærer totale nedture, gråd, kampe, sygemelding, tvivl, frustationer og en drøm. Drømmen om, at min mand og jeg kan skabe liv sammen – et barn. Gennem bloggen vil du få et indblik i en hverdag der er opdelt i to ugers-intervaller, udredning for barnløshed og hele den fertilitetsverden vi pludselig blev en del af. Du vil også opleve hvordan ting der for andre er små, ubetydelige og ikke værdsatte for os vil være kæmpe store. Hvordan to millimeter kan være afgørende og hvor stor glæden for menstruation kan være. Speaking of menstruation: du vil måske opleve at læse detaljer om ting du aldrig havde troet, du ville dele med andre – menstruation, udflåd, smerter, sæd og sex. Men det er en del af en pakke der ikke er poleret, så derfor får du det råt for usødet.

I nogle perioder fortæller jeg helt udetaljeret og uhumoristisk fra en hverdag med håbløshed og overlevelse og i andre perioder fortæller jeg med humor fra en hverdag der trods alt ser lys og levende ud. Nogle indlæg vil være sjove og nogle vil være alvorlige – fælles er dog, at de tilsammen fortæller om vores rejse for at få et barn.

For nu er jeg FruL. Gemt bag en skærm – i sikkerhed. For det her er et følsomt emne for mig. Det her er mit fristed hvor jeg deler oplevelser og tanker, og de er personlige selvom du måske ikke kan se hvem jeg i virkeligheden er. Måske bliver jeg klar til at vise hvem jeg er. Måske ikke.

Jeg håber, at du gennem denne blog får en bedre forståelse for dét at drømme om at få et barn. Husk dog, at det er min fortælling og at vores rejse ikke er magen til nogen andens.

Tak fordi du læser med!

//FruL

 

 

Reklamer